Izvor:
03.12.2019 u 07:38
0

DŽABE SE TRUDIO: SANDRA AFRIKA BRUTALNO ODGOVORILA NA NEPRISTOJNU PONUDU SLOBE RADANOVIĆA?! (FOTO)

NEMA ŠTA DA KRIJE: Varao je ženu, pa hteo i da se razvede?! (FOTO)

Slobodan Radanović gostujući u jednoj emisiji rekao je da je Sandra Afrika jedna od devojaka sa estrade sa kojom nije spavao, ali bi voleo ukoliko mu se ukaže prilika. Pošto je izgovorio njeno ime oboje su se slatko nasmejali, ali ona sada tvrdi da je jedini razlog zašto je to uradio – to što je baš ona sedela pored njega.

ONA JE NJENA NASLEDNICA: Sestra tragično stradale PEVAČICE je izrasla u pravu LEPOTICU! (FOTO)

"Moguće da sam ja njemu pala na pamet zato što sam sedela pored njega, mislim da je on to hipotetički. Ima toliko zgodnih naših koleginica, tako da nije on samo na mene mislio. Ja njega gledam drugim očima, mi smo samo drugovi", objasnila je Sandra.

Podsetimo, Radanović je na pitanje:

"Sa kojom ženskom osobom sa estrade nisi spavao, a voleo bi ako se ukaže prilika?" kao iz topa rekao pevačicino ime.

ONA MU JE SEDELA U KRILU: A on znao da će biti velika zvezda!

Happytv.tv/Kurir
Foto:Happytv.tv / Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter