Izvor:
05.12.2019 u 09:39
0

ZAPALILA INSTAGRAM I TO BEZ VIŠKA KILOGRAMA: Zgodnija nego ikad, POGLEDAJTE kakva je BOMBA! (FOTO)

Otkako je smršala i vratila staru liniju, Ana Nikolić sve češće deli fotografije iz privatnog života, što nailazi na pozitivne reakcije njene publike.

Ana Nikolić sada je podelila novu seriju fotografija, na kojima je pozirala u uskim crnim pantalonama, crno-belom kaputu i crnim čizmama na visoku potpeticu.

Odmah su usledili brojni komentari, a pratioci su Anu obasipali komplimentima.

– Samo pucaj sa slikama! Nema potrebe da se nešto ograničavaš! Natrpaj slobodno Instagram i daj narodu ono što je čekao! Da pari oči – glasi jedan od komentara.

Sudeći po fotkama, Ana je trenutno zadovoljnija nego ikad, budući da ponosno pozira i ne skida osmeh s lica, što prethodnih meseci, dok je vodila borbu s kilogramima, nije bio slučaj.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram/PrintScreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter