Izvor:
05.12.2019 u 14:39
0

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA NA SVETU: Slikala se gola, imala višak kilograma, a sada…. (FOTO)

Žena koja je obeležila Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine Larisa Rikelme iskoristila je svojih "pet minuta slave" pa je za kratko vreme postala pravi hit u svetu sporta. Ipak, skoro 10 godina kasnije ona se potpuno promenila.

Svi koji prate fudbal, dobro znaju ko je Larisa Rikelme. Zanosna Paragvajka svojim bujnim grudima "kupila" je muški deo populacije tokom Svetskog prvenstva 2010. godine. Slavu je iskoristila tako što je pozirala gola za muške časopise i bila model u mnogim reklamama.

Gotovo 10 godina kasnije potpuno se promenila.

U međuvremenu se udala za fudbalera Džonatana Fabra, rodila ćerkicu, a i pojavio se ne baš ogroman, ali višak kilograma na njenom telu koji je pokušavala da skine.

Zato je na društvenim mrežama objavljivala uglavnom fotografije na kojima se ona samo delimično vidi, ali – rešila je da se opet vrati u formu.

Izvor: Informer
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter