Izvor:
08.12.2019 u 17:37
0

OBAŽAVAM ORGIJE I DA VODIM LJUBAV U BIOSKOPU Pogledajte šta starleta obožava da radi u krevetu (FOTO)

Retko ko bi imao hrabrosti da u javnosti prizna sve o intimnim odnosima koje upražnjava, kao što je to uradila starleta Kejti Prajs.

Naime, ona je otvoreno govorila o tome da voli da upražnjava orgije, ali i intimne odnose u grupi, dok je dodala i da je vodila ljubav u bioskopu.

Na svom "Jutjub" kanalu odgovarala je na pitanja koja se tiču njene intime.

– Krevet je za spavanje, a voditi ljubav možemo bilo gde – rekla je ona i dodala da je uživala u vođenju ljubavi u privatnom bioskopu.

– Dečko i ja smo bili ispod pokrivača i lagano išli, iako smo znali da smo okruženi ljudima – rekla je starleta i rijaliti učesnica, koja ponekad izvodi striptiz svojim prijateljima, ali je i više puta imala intimne odnose u grupi.

I OVO MORATE PROČITATI

GRUDIMA ISPISALA PRIJAVU: Poznati model pala na testu! (FOTO)

ZVER OD 130.000 EVRA Ponovila se supruga Milana Borjana (FOTO)


– Jednom smo se odvezli do mesta u blizini moje kuće koji se zove Đavolji nasip. Svi iz automobila smo izašli napolje i imali intimne odnose – pohvalila se, a prenosi "24sata.hr".

Za nju ne postoji čudno mesto za vođenje ljubavi jer je, kako kaže, spontana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter