Izvor:
08.12.2019 u 18:31
0

ONA JE GOLA BOGINJA Skinula se Džej Lo (FOTO, VIDEO)

Možda nije pristojno otkrivati odmah damine godine, ali Dženifer Lopez je nedavno napunila 50 i nikad niko nije predstavljao bolji primer žene koja izgleda fantastično u ovom dobu.

Pevačica i glumica je bila "domaćica" emisije "Saturday Night Live" (SNL) gde je imala čast da predstavi monolog godine. A, ona svakako može da se pohvali uzbudljivom i uspešnom godinom iza sebe.

Uskoro objavljuje album, rasprodala je turneju, snimila uspešni film "Hustlers", nastupiće za nekoliko meseci na poluvremenu Super Boula i verila se za bejzbol zvezdu Aleksa Rodrigeza.

– Najbolje tek dolazi. Pokušali su da me otpišu mnogo puta, ali i dalje sam ovde – istakla je ona pri obraćanju u emisiji gde je došla obučena u crno odelo s leptir mašnom i belom košuljom, pa sebe uporedila sa "neuništivom" bubašvabom.

FRIZURA KOJA ĆE VLADATI 2020. Možda i vama dobro stoji. POGLEDAJTE! (FOTO)

Monogol je završila pevanjem novogodišnje numere "Santa Claus Is Coming To Town".

Ali, pravu poslasticu je priredila kada su joj se na bini pridružile plesačice koje su je u jednom trenutku zaklonile, a kada su se pomerile – videli smo Džej Lo obučenu u, sada već, legendarnu zelenu Versaće haljinu koju je prvi put obukla 2000. godine na dodeli Gremi nagrada.

Kompanija Google je kasnije otkrila da je upravo zbog ove haljine u to vreme "eksplodirao" Google pretraživač i da su zbog toga uveli opciju pretrage slika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter