Izvor:
09.12.2019 u 17:58
0

BALAŠEVIĆ NAJAVIO KONCERT 28. DECEMBRA U KRAGUJEVCU: Iskreno se nadam da ćemo ga održati!

Legendarni kantautor Ðorđe Balašević danas se prvi put obratio javnosti nakon zdravstvenog "incidenta" od pre neku nedelju i rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

VERIO SE NASLEDNIK PANONSKOG MORNARA Mladi Balašević šest meseci čekao blagoslov!

Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to, 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem s lekarima… koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Ðole… Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu – rekao je Balašević.

BALAŠEVIĆ IMAO INFARKT, PA OTKAZAO KONCERT Život pravi planove bez nas, zdravlje je najvažnije!

On je istakao da mu je žao što je došlo do odlaganja koncerta koji je trebao biti održan 15. novembra, "posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči".

PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA VAN SEBE: U bolnicu je primeljen kao ŽIVOTNO UGROŽEN!

Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici… Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem… imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu – našalio se Balašević.

SVIMA PAO KAMEN SA SRCA: Oglasila se Balaševićeva ćerka, a EVO šta je i poručila! (FOTO)

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Balasevic.Djole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter