Izvor:
10.05.2016 u 15:21
0

ČUVARI PLAŽE: Bivša zvezda serije otkriva tajne svoje lepote i ne stari (FOTO)

Pamela Anderson, poznata glumica, se već dugo nalazi na spisku žena Holivuda koje su mladolike i u srednjim godinama.

U intervjuu za jedan magazin, bivša zvezda popularne serije "Čuvari plaže" praktično je svojim fanovima delila savete o starenju.

Iskreno, volim način na koji starim. Imam majku, koja je kao stariji model i predstavlja sjaj, glamur i sa njom mi je uvek zabavno. Starenje, dakle, nije kraj. Znam da imam još mnogo čemu da se nadam – zaključuje Pamela.

Anderson će igrati uskoro ulogu umornog ženskog instruktora Džeki, koja traži unutrašnje i spoljne promene kroz jogu, meditaciju, tretmanima sa kiseonikom i zdravu ishranu. Na taj način se ona suočava licem u lice sa starenjem.

Starenje je stanje sa kojim se svi suočavamo. U određenom dobu, možda ćete se naći na gubitku, na primer vaša deca su porasla, možda ste prošli kroz razvod i sada tražite novi cilj. Uvek smatrate da ćete podmlađivanjem putem krema i različitih proizvoda i načina, biti prihvaćeni od strane svojih najbližih – nastavlja poznata glumica.

Naime, Pamela se ne plaši starenja. Ona čak stvara liniju kozmetičkih proizvoda za pomoć drugim ženama da prihvate svoju lepotu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/entertain_news1/people

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter