Izvor:
10.12.2019 u 22:04
0

BIJONSE ISKRENO O NAJBOLNIJEM ISKUSTVU: Naučila sam da su sav bol i gubitak zapravo poklon!

Pevačica Bijonse prošla je kroz iskustvo koje tišti mnoge žene, pa istakla kako su pobačaji uticali na nju. Istakla je da je njena potraga za svrhom postojanja postala mnogo dublja otkako je rodila ćerku Blu Ajvi.

Uspeh mi sada izgleda mnogo drugačije. Naučila sam da su sav bol i gubitak zapravo poklon. To što sam preživela pobačaje naučilo me je da prvo moram da budem majka sebi i da se staram o sebi pre nego što budem sposobna da budem majka nekom drugom – rekla je pevačica.

Bijonse se prisetila momenta kada je dobila ćerku.

Onda sam dobila Blu i moja potraga za svrhom postala je dublja. Umrla sam i rodila se u mojoj vezi i potraga za sobom postala je jača. Teško mi je da se vratim unazad. Biti broj jedan više nije bio moj prioritet – istakla je Bijonse.

Pevačica je dodala na kraju da se njeno telo mnogo promenilo i da je u poslednjih 15 godina naučila da ga voli onako kako nikad nije ni mislila da će ga voleti.

Izvor: Kurir
Foto: time.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter