Izvor:
15.12.2019 u 15:18
0

JAMAJČANKA JE NOVA MIS PLANETE Srpkinja nije učestvovala zbog čudnog razloga

– Mi smo u kompaniji podržali njenu odluku, podržala ju je i organizacija Mis sveta koja joj je i čestitala na diplomi. Sanja će, ukoliko to bude želela, moći da učestvuje na svetskom izboru za Mis univerziteta, dodali su predstavnici Mis Yu.

Kako su nam rekli, uveliko traju pripreme za takmičenje Andrijane Savić koja je pre nekoliko meseci preuzela lentu od Sanje, a koja će se naredne godine boriti za svetsku krunu.

Na sinoćnjem izboru najlepše devojke sveta pobedila je Jamajčanka Toni-An Sing (20), studentkinja Univerziteta na Floridi, kojoj je krunu predala Mis sveta 2018. Vanesa Ponc.

– Mislim da predstavljam generaciju žena koje se trude da promene svet. Želim svaka žena ima iste mogućnosti koje sam ja dobila. Moj najveći uzor u životu je moja majka, odgovorila je Mis sveta u igri igre "pitaj i odgovaraj".

Izvor: zena.blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter