Izvor:
16.12.2019 u 14:23
0

ZA TRI MESECA 12 KILOGRAMA MANJE Probajte dijetu Ane Bekute

Mnogi se pitaju kako je Ana Bekuta uspela da smrša, a pevačica je dala odgovor na to pitanje, otkrivši pritom i sve ostale detalje transformacije koja bez snažne motivacije ne bi bila moguća.

– Petog februara ove godine, eto pamtim i datum, rešila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima – u najvećoj meri, iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami – ispričala je Ana koja je pre dijete imala povišen holesterol i hipertenziju.

GLEDAOCI OSTAVILI U ČUDU I MARIĆA I NJEGOVE GOSTE Po mom Vrbovnu vanzemaljci šetaju u belim mantilima i kažu "ĆAO" (VIDEO)

– Radovalo me je to što publika meni nije zamerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla – istakla je Ana koja je poručila da joj ni porodica nije sugerisala da treba da oslabi jer je ona "svojim najbližima uvek lepa".

Jedan član njene porodice, njen partner Milutin Mrkonjić, odigrao je važnu ulogu u celoj priči.

– Milutin je pre mene oslabio i on je zapravo, jednim delom, bio moj motiv. Razmišljala sam: “Kad može on, mogu i ja". Njegov način bio je da prepolovi porcije – naglasila je.

A način Ane Bekute bio je "bodi koncept" koji je osmislila Klaudija Ademi, stručnjak za poremećaje u ishrani. Koncept je podrazumevao da je pevačica imala dnevno pet obroka, tri glavna i dve užine, da je jela striktno na tri sata, da nije koristila so, da je kao začine upotrebljavala biber i kukurkumu i to uvek zajednojedno, da je hranu spremala na maslinovom ulju, a krompir izbacila iz jelovnika, da je svakog dana pila 1,5 litara vode i dosta čaja od rastavića, kao i da je konzumirala mlečne proizvode bez laktoze zbog alergije.

Ključan deo Anine dijete bilo je crveno bobičasto voće kojim je započinjala dan, ali i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi.

– Četvrtak je bio detoks dan koji je počinjao standardnim doručkom, a onda sam na svaka tri sata jela ili lubenicu ili ananas – nastavila je Ana.

"Za tri meseca je otišlo 12 kilograma, ali je posle išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mesečno – poručila je pevačica i dodala:

– Osećam se jako dobro, zdravo. Krvna slika je nikad bolja, a s obzirom na to da sam se mučila sa holesterolom, sada nemam taj problem, a tabletu za pritisak sam prepolovila.

Ana koja aktivno trenira 10 godina, naglasila se da sada ima energije za sve.

– Mršavost je dostižna. I, evo, ja nisam još mršava, mr- šava, ali idem polako ka tome, ne žurim. Svi znaju da imam 60 godina, a žene u šezdesetim moraju da biraju između zadnjice i lica, to je davno rekla Katrin Danev – poručila je Ana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter