Izvor:
16.12.2019 u 18:08
0

OPLJAČKANA ĆERKA BERNIJA I SLAVICE EKLSTON Policija UTVRDILA koliki je MILIONSKI PLEN

Ćerka Bernija i Slavice Eklston ostala je bez nakita u vrednosti od oko 60 miliona evra, nakon što su pljačkaši uspešno odneli ove dragocenosti iz njenog doma u Kensingtonu.

Naslednica nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1 je "potresena i besna" zbog ovog incidenta koji se dogodio u petak, prenosi "The Sun" i dodaje da su odnešene minđuše i prstenje, kao narukvice "Cartier" koje vrede 90.000 evra i bile su deo poklona koji je dobila za venčanje.

Policija još nema osumnjičene, ali istraga je u toku.

– Tamara i njena porodica nisu bili kod kuće, jer su već otputovali za praznike, ali su očekivano potreseni. Njihovo obezbeđenje sarađuje sa policijom kako bi se počinioci izveli pravdi – saopštio je njen PR.

Tamara, starija kćerka Eklstonovih, je milijarderka, zvezda rijalitija, TV lice i manekenka, a pre nekoliko meseci je nedelju dana slavila 35. rođendan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter