Izvor:
17.12.2019 u 15:49
0

SLIKE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ PRESUDILE: Kaja Ostojić raskinula sa fudbalerom Mateom Pavlovićem!

Katarina Kaja Ostojić je posle samo dva meseca ljubavi stavila tačku na vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Glavni razlog za raskid bila je Anastasija Ražnatović. Naime, Kaji je zasmetalo to što je njen dečko zapratio na Instagramu Anastasiju, zbog čega je napravila ljubomornu scenu, koja je rezultirala raskidom.

– Kaja je poludela kada je videla da je Mateo zapratio Anastasiju, i to dok je ona bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se sa treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Krenula je da viče na njega kako je on ne poštuje, šta on ima da prati Anastasiju i da gleda njene slike. Mateo se u prvom trenutku branio, a kako Kaja nije prestajala da pravi tenziju, ušao je u raspravu sa njom – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Mateo joj je rekao kako on može da prati koga on želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da je zapratio zato što mu se sviđaju njene pesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti, što je Kaju još više naljutilo. Pitala ga je zašto je sa njom ako ima potrebu da gleda druge devojke. Odgovorio joj je da je on slobodan da radi šta želi i da, ako joj se ne sviđa, može da ide.

Kako dalje isti sagovornik navodi, Kaja je ubrzo spakovala kofere i vratila se u Brisel, gde i sada boravi. Da stvari između nje i mlađanog fudbalera ne funkcionišu, jasno je svima koji prate pevačicu na Instagramu. Do sporne svađe, koja je rezultirala raskidom, Kaja je često boravila u Parizu, gde Mateo igra za tamošnji klub. Međutim, pevačica više ne objavljuje snimke i fotografije iz Grada svetlosti.

Pevačica se nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.

Podsećanja radi, Kaja Ostojić okončala je brak sa svetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom nakon što je ušla u vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim nikada nije želela javno da prizna da je u ljubavi.

Izvor: Novosti.rs

Foto: Instagram


PROČITAJTE I OVO

OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ: Evo šta je uradila nakon što je postala tetka!

ČASNA SESTRA U HARDKOR SCENAMA Iz manastira u porno industriju! (POGLEDAJTE)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter