Izvor:
19.12.2019 u 09:37
0

PRETVORILI SMO SE U KLINCE: Jelena uputila emotivnu poruku Novaku!

Sve ređi su delovi godine u kojima profesionalni sportisti imaju vremena za odmor. Situacija je takva i kod tenisera, a ovo doba godine je upravo taj period kojem se svi oni raduju.

To doba godine sa nestrpljenjem isčekuju porodica i prijatelji igrača, pa je tako i Jelena Đoković dočekala slobodno vreme sa Novakom.

Njih dvoje su uživali dok je Novak imao slobodno vreme pre početka priprema za novu sezonu, a supruga jednog od najboljih tenisera u istoriji, na Instagramu se pohvalila Novakovim društvom uz emotivnu poruku.

– Zahvaljujući našim mališanima i sami smo se ponovo podsetili koliko je divno (i teško) biti dete! I sami smo se pretvorili u klince, jer kako drugačije da im pokažemo lepotu življenja ako se i sami ne opustimo i dozvolimo da uživamo u ovakvim momentima? Hehe, a tek sreće moje što imam tebe u timu za kreveljenje i šalu za klince.

Novak i Jelena su nakon dugogodišnje veze, od 2014. u braku u kojem su dobili dva deteta. Stefan ima pet godina, a Tara dve.

Izvor: Blic.rs

Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter