Izvor:
21.12.2019 u 13:46
0

OVAJ OSEĆAJ SE NE MOŽE OPISATI: Dragana Džajić izašla iz porodilišta, ne skida osmeh s lica!

Dragana Džajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, koja se porodila pre nekoliko dana, danas je napustila porodilište Narodni front sa svojim naslednikom. Po Draganu su došli njen suprug i ponosni otac dečaka Miloš Ivanović kao i njegov otac Miša Ivanović.

JOŠ JEDAN UNUK: Dragan Džajić postao deda po drugi put, porodila se i Dragana!

Dragana nije skidala osmeh sa lica ispred porodilišta, te je priznala da osećaj kada je postala majka ne može da se meri ni sa čim na svetu- prenose mediji.

-Nema tih reči kojima može da se opiše ovaj osećaj i sreća! Moja sestra Sanja, kao i mama, mi pomažu dosta oko saveta. Sanja se nedavno porodila po drugi put, pa smo stalno na vezi, razmenjujemo iskustva – rekla je Dragana.

Novopečenim roditeljima podršku pri izlasku iz porodilišta pružio je Miša Ivanović, otac slavne teniserke Ane Ivanović i ponosnog oca Miloša, a ono što su svi primetili jeste da Dragana blista i izgleda sjajno.

LUMPOVALI DO ZORE: Ovako je proteklo slavlje povodom rođenja Džajinog unuka!

Inače, jedan od najsrećnijih kada se Dragana porodila bio je njen otac, Zvezdina zvezda Dragan Džajić, koji je u samo nekoliko dana dobio dva unuka, s obzirom na to da je i njegova ćerka Sanja donela na svet sina kome je dala ime Ognjen, te čuveni Džaja sada ima tri unuka.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter