Izvor:
22.12.2019 u 13:27
0

DAJE ZA DŽ! AVA SE PONUDILA SVIM MUŠKARCIMA Ko pobedi u nagradnoj igri dobiće moje telo na celu noć!

Hrvatska starleta i zvezda rijaliti programa Ava Karabatić rešila je da napravi igru u kojoj će pobednik dobiti intimni odnos sa njom.

NAIDA VEČERAS NAPUŠTA RIJALITI? KO JE MOGAO DA POMISLI? Suza suzu stiže…

Ava je rešila da na ovaj način obraduje nekog svog fana povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

– Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam da napravim svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svideti muškoj populaciji, reč je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između intimnih odnosa, vođenja ljubavi, predigre i hemije – napisala je Ava na svom Instagram profilu, pa nastavila:

– Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a što je to uopšte flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osetim neku vrstu hemije i bliskosti, tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vreme jako treba. Intimni odnos je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom delu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugog na pravi način, što je velika razlika između "fitnesa", kako ga ja zovem i vođenja ljubavi. Želim da doživim s nekim nepoznatim fanom to, naravno to ne znači doživeti ljubav, to je samo deo intimnih odnosa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati odnos koji će prštati od strasti i da će nam se jedna noć pretvoriti u 1001 noć – napisala je ona uz prigodnu fotografiju

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Žizi se udaje! (FOTO)

Izvor: Puls.rs
Foto: Instagram


PROČITAJTE I OVO

ČOLA PLATIO ARKANOVU BIVŠU On je san svih žena na Balkanu, a on je nju iskoristio i PREŽIVEO!

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

NOVAK OTKRIO KAKO DO USPEHA Pišem istoriju jer imam CILJ!

NOVO NA HAPPY TV! OVO STE ČEKALI! Domaća serija "Od vrata do vrata" (RADNIM DANIMA OD 15 SATI)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter