Izvor:
23.12.2019 u 08:48
0

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom napušta Srbiju! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović polako ali sigurno privodi kraju godinu koja je bila i više nego uspešna. Muzička zvezda pre tačno mesec dana oženila je sina Veljka, nedavno je proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a sada je čeka nastup za doček 2020. godine u jednom hotelu u Beogradu, a potom će pevati u Budvi.

Nakon toga sledi pomen njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, pa pevačica pakuje kofere i sa sestrom Lidijom Ocokoljić odlazi na odmor na Kipar.

– Ova godina je bila i više nego sjajna. Lepi događaji su se nizali. Kao i svake godine, 15. januara porodično izlazimo na groblje kako bismo obeležili godišnjicu smrti mog supruga Željka, a nakon toga sa sestrom Lidijom odlazim na odmor. Imala sam priliku da uživam na mnogim egzotičnim destinacijama, ali najlepše se odmorim na ovom ostrvu. Nigde nije lepše nego u svojoj kući. Uživam u miru, pogledu na more i tišini. Čini mi se kao da ljudi osete da nisam u Srbiji, pa mi i telefon manje zvoni kada sam na Kipru – kaže Ceca i dodaje da nema specijalne želje, jer je najvažnije ostvarila.

– Znam da zvuči kao kliše, ali zdravlje je najvažnije. Ne samo svojoj porodici nego svima želim da budu zdravi i srećni. Radujem se praznicima, odmoru sa sestrom, ali i novim koncertima koji me očekuju posle praznika – završava ona.

Ceca kaže da jedva čeka dolazak novog člana porodice – prvog unučeta.

– Najvažnije je da je porodica na okupu, a mi funkcionišemo kao prava mala fabrika. Ponosna sam na Veljka, koji je pravi domaćin, sportista i verujem da će biti fenomenalan otac. Svi jedva čekamo bebin dolazak i to će za nas biti najsrećniji dan u godini – rekla je Ceca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE JOŠ I OVO:

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom odlazi na Kipar! (FOTO)

HOROSKOP ZA PONEDELJAK Vodolije, potrebna vam je lakša dijeta! Ribe, vreme je da se opustite! (FOTO)

ODZVONILO SPONZORUŠAMA Sofija bodrila Luku na utakmici, pa slavili njegov rođendan!

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Maja puštena iz pritvora! Pernić bio uračunljiv u trenutku ubistva! (FOTO)

NADA TOPČAGIĆ DALA PONUDU U "GLAMURU" Ko donese dokaz da se zovem Senada dobija svo moje bogatstvo (VIDEO)

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter