Izvor:
23.12.2019 u 17:29
0

SENIDAH ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI Pevačica kolabirala, otkazala sve nastupe (VIDEO)

Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, završila je u Hitnoj pomoći zbog toga što je njeno telo od prevelikog napora kolabiralo.

Morala je da otkaže i zakazani nastup, a ovu vest je saopštila svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ona je na svom Instagram storiju objavila sliku iz kola Hitne pomoći, a ispod fotografije objasnila šta se desilo.

– Moj pogled posle sinoćnjeg nastupa… Već par dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama ali sinoć moje telo je reklo STOP! Nećeš nigde i tako završila u Hitnoj. Ovim putem bih želela svima koji su kupili karte da se izvinim i da ću doći prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izlečimo i za par dana dalje punom parom – stoji u objavi.

Senidah je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih izvođača regiona, pa ni ne čudi što joj se ovo desilo, jer nastupa svakodnevno.


PROČITAJTE JOŠ

JEZIVA SVEDOČENJA O EKSPLOZIJI PUMPE Ljudi su goreli, čuli su se samo vapaji, ali nismo smeli da priđemo!

ISTINA O TRANSFERU BALOTELIJA U ZVEZDU: Deki mu je kao drugi otac! Mario se oglasio na društvenim mrežama!

NESREĆNA SUDBINA Z. A. (49) IZ LOZNICE: Poginuo jer je zastao da vidi odakle se širi dim!

KRAJ BUS PLUSA Naplata karata u gradskom prevozu potpuno drugačija

DAČIĆ O SNS Nisam tražio koaliciju sa Zoranom, već sa Vučićem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter