Izvor:
24.12.2019 u 08:26
0

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Severina poslala snažnu poruku nakon što su joj oduzeli sina! (FOTO)

Regionalna muzička zvezda Severina Kojić trenutno je na svojoj turneji "The Magic Tour", tokom koje organizuje sjajne koncerte po gradovima u regionu.

Međutim, Severina je nedavno doživela veliku neprijatnost, kada joj je odlukom suda oduzeto starateljstvo nad sinom, koji će od sada živeti sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

OGLASILA SE SEVERINA KOJIĆ: Pokazala koji je njen SLEDEĆI POTEZ! (FOTO)

Pevačica je najavila da će pokrenuti tužbu protiv ove odluke suda, a sada je još jednom pokazala da ne odustaje od svoje borbe. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila snimak sa koncerta i uz to poslala moćnu poruku svima.

– Budite mi dobro, budite mi veselo… Budite dobro i kad mislite da vam nije dobro… Jer to sve što mislite, ništa ne postoji… Postoji samo ono što je u srcu… Ono što je u našim glavama, toliko nas opterećuje… Želim vam da što manje znate, da nemate pojma… I onda da budete samo srećni… Da budete zdravi… Nemojte puno misliti… Što manje znate, bolje vam je… Laku noć, Split, Beograd, Zagreb, Ljubljana… Volim vas – napisala je Severina uz snimak sa koncerta

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Printscreen (severina)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter