Izvor:
25.12.2019 u 15:29
0

HAPPY PORTAL VAS VODI NA KONCERT HARISA DŽINOVIĆA Javite se i osvojite karte za dernek!

POŽURITE! Happy portal vas vodi na koncert Harisa Džinovića, večeras u Centru Sava u 20 sati!

Haris Džinović i ove godine ostaće veran tradiciji i 25. i 26. decembra priprediti nezaboravne koncerte u Sava centru, a čuveni umetnik kaže kako je već spreman za zabavu.

– Kao i svake godine, i ove ćemo napraviti odličan dernek. Publika je navikla da ih držim na nogama više od dva sata, a iako već godinama u isto vreme godine imam koncerte, svaki put im se iznova jednako radujem. Napravićemo najbolju pripremu za novogodišnju noć, kaže muzičar koji će osim svojih legendarnih pesama, na koncertu izvoditi i pesme za svog novog albuma koje su već postale hitovi.

Haris Džinović je veliki prijatelj Happy TV, zato smo odlučili da Vas počastimo! Za najbržih pet čitalaca po dve besplatne karte!

Javite se na fejsbuk stranicu "Happy Portal" https://www.facebook.com/happyportal12/ i možda baš Vi odete na ludi provod sa Harisom!

Srećno!


PROČITAJTE I OVO

NAĐENA MONIKINA KOSA Malčanski berberin u obruču u selu Orešac! Čeka se hapšenje!

DECA RAĐAJU DECU Tinejdžerke, poslušajte ove savete ginekologa (VIDEO)

DANAS PADAJU SVE TAJNE UBISTVA PEVAČICE Svedoci brat, snaja, sin Uroš i roditelji!

TERZA ŽENI SINA Pogledajte Crnogorsku – snajku direktora Zvezde

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter