Izvor:
26.12.2019 u 09:18
0

IMA ČIME DA SE POHVALI: NAKON OVOGA, DEVOJKE ĆE ODLEPITI ZA STAŠOM! (FOTO)

Pevač Staša Brajović, oduvek je znao da osvaja devojke! Međutim, nakon što je njegov album prvenac upisan u Ginisovu knjigu rekorda, može se reći da ga na svakom ćošku obasipaju komplimentima i pažnjom! Čini se da ovo poznatom šmekeru i nije prevelik izazov, jer kako kaže ipak voli da osvaja a ne da bude osvojen!


PROČITAJTE I OVO

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Lavovi, pravilno usmeravajte svoju energiju!

SPORNI ZAKON DANAS PRED POSLANICIMA Đukanović ne odustaje od ODUZIMANJA imovine SPC!

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!


Oduvek mi je prijala pažnja žena, ali ipak sam ja neko ko voli da osvaja i kome je to veliki izazov! Nikada nisam krio da devojke padaju na moj glas, šarm, i naravno stas! Međutim, najviše mi prijaju one koje mogu da mi budu inspiracija za nove pesme, koje su moja najveća ljubav i nešto što me ispunjava! – rekao je Staša za naš portal!

Podsetićemo vas da je pored dosadašnjih nagrada koje je osvojio Staša, njegovu kolekciju od danas krasi i nagrada "Prvi Oskar Srbije" koja mu je ujedno i jedna od najznačajnijih! Naime, ovu pesmu je dobio za numeru koju je posvetio svojoj majci!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv / Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter