Izvor:
29.12.2019 u 08:03
0

NA SPISKU SA NAJZASLUŽNIJIM BRITANCIMA: Elton Džon Dobio još jedno priznanje!

Britanski pevač Elton Džon (72) izjavio je da je ganut što se nalazi na novogodišnjem spisku najzaslužnijih Britanaca čime je prepoznat njegov humanitarni rad koji traje već nekoliko decenija, preneli su britanski mediji.

ISPUNILI OČEKIVANJA OK Bend oduševio publiku u krcatom Sava centru!

Pevač hitova "Rocketman" i "Candle in the Wind" već ima titulu "ser" koju mu je 1998. dala kraljica Elizabeta.

On je sada dobio novo priznanje kojim se odaje počast karijeri pevača i njegovom aktivizmu u borbi protiv HIV-a i AIDS-a.

NAJVEĆA BALKANSKA POP ZVEZDA OKONČALA NIZ KONCERATA U ARENI Čolić trijumfalno završio seriju od šest koncerata!

To odličje Reda društva časti može da dobije maksimalno 65 ljudi. Odličja su dobili i zvezda "Briljantina" Olivija Njutn-Džon koja je nagrađena titulom "dejm", što je ženski ekvivalent tituli viteza, kao i reditelji Sem Mendes i Stiv Mekvin.

Izvor: Tanjug

Foto. Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter