Izvor:
26.11.2016 u 17:31
0

KRAH BRAKA PO DRUGI PUT: Poznata VODITELJKA u suzama tražila RAZVOD u KAFANI! (FOTO)

Popularna TV voditeljka Ana Mihajlovski, koja se nedavno u velikom stilu vratila na male ekrane, nakon sedam godina braka rešila je da se razvede od supruga Mirka Grubina.

Kako ekskluzivno saznajemo voditeljka je nedavno podnela papire za razvod braka, a izvor blizak Ani otkriva da je ova vest šokirala sve njihove prijatelje i porodicu.

Da je ova informacija sada i više nego očigledna, tvrdi izvor koji se našao na licu mesta u jednom beogradskom kafiću gde je Mihajlovska sedela u društvu advokata i plakala.

– Kada je stigla u kafić svi su je prepoznali, i odmah je skrenula pažnju na sebe. Ubrzo se smestila za jedan sto gde joj se pridružio advokat. Čula sam njihov razgovor koji nimalo nije bio prijatan. Ana je pričala kako se plaši šta će se desiti sa starateljstvom nad decom, a onda i ispričala kako je morala da se razvede od supruga – otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor je objasnio da je lepa voditeljka bila izuzetno tužna.

– Nakon što su razmenile još nekoliko rečenica, Ana se rasplakala i nije uspela da sakrije suze od prisutnih gostiju u kafiću. Videlo se da joj je teško, i da se ozbiljno brine za budućnost svoje dece. Nakon manje od sat vremena, njih dvoje su platili račun, i napustili lokal – otkriva izvor.

Ana Mihajlovski nedavno se vratila na male ekrane nakon što je prihvatila ponudu da bude zaštitno lice jednog šou-programa.

O svom privatnom životu nikada nije govorila, a povodom priče o razvodu nismo uspeli da dobijemo njen komentar.

– Prezenter sam na televiziji i sve što nekoga treba da zanima jeste to što pokazujem u tih nekoliko sati emisije koju vodim. Tuđa privatnost me ne interesuje, pa istovremeno ni svoju ne želim da delim. Sloboda je neprocenjiva i niko nema pravo da je drugima narušava. Ako nemate privatnost, nemate ni slobodu – izjavila je voditeljka pre dve godine za jedan magazin.

Ana Mihajlovski iz prvog braka sa vlasnikom producentske kuće "Emotion" ima ćerku, dok iz drugog braka sa Mirkom Grubinom ima ćerku i sina.

Ana uskoro u mjuziklu

Voditeljka će 25. decembra glumiti u mjuziklu „Pepeljuga“ gde će uz Marijanu Mićić imati ulogu zle sestre.

Osim nje, u mjuziklu uloge imaju i Sara Jovanović, Jelena Gavrilović, Ana Kokić… Ana je, inače, pokazala talenat u šouu „Tvoje lice zvuči poznato.“

Blic
Foto: Instagram/ana_mihajlovski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter