Izvor:
26.11.2016 u 20:10
0

RASKRINKALA BRAK ANI SEVIĆ I DARKU LAZIĆU: POZNATA PEVAČICA otkrila koliki je DARKO ženskaroš i da je u braku sa ANOM zbog… (FOTO)

U poslednje vreme često piše o razvodu Ane Sević i Darka Lazića. Pevačica Zorica Marković izjavila je da je Darkov brak samo farsa i da je reč o čistoj reklami.

– Sve je to čista farsa i reklama, ko još njima veruje. Darko peva i radi u fulu, čovek živi rokenrol, pomaže očigledno svojoj ženi da izađe iz anonimnosti. Imaš ljudi koji veruju u to što oni kažu, ali sve je to providno, nema tu istine ič, Darko je ženskaroš i to svi znamo.

– Ana to izgleda nije prihvatila, ali kako i da prihvati takav život, on je inače dobar dečko i volim ga kao svoje dete – rekla je Zorica.

Star
Foto: Instagram/anasevic85

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter