Izvor:
26.11.2016 u 21:03
0

ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Evo šta je ALEKSANDRA PRIJOVIĆ morala da uradi, da ne bi više bila u SUKOBU sa MILICOM PAVLOVIĆ! (FOTO)

Mesecima unazad šuška se o sukobu pevačice Milice Pavlović i njene koleginice Aleksandre Prijović.

I dok mediji uveliko bruje o tome kako su njih dve na ratnoj nozi, čini se da je Prijovićeva odlučila da na suptilan način pokaže svojoj koleginici kako nema ništa protiv nje.

Naime, nakon što je Milica na svom "Fejsbuk" profilu objavila novi spot za duetsku numeru sa Alenom Islamovićem – "Još se branim ćutanjem", Aleksandra je među prvima lajkovala ovu objavu. Očigledno da joj se pesma i te kako dopala, pa je rešila da skrene pažnju koleginici da nema ništa protiv nje.

Puls online
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter