Izvor:
19.12.2016 u 17:03
0

Ne vraća se starim ljubavima: Teo MOLI Anastasiju da mu se vrati, ona neće NI DA ČUJE!

Teo smatra da je pogrešio što je zbog daljine i pritiska javnosti ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze i ubeđuje je da mu da još jednu šansu. Međutim, naslednica najveće balkanske zvezde za slavnog sportistu više ne želi da čuje!

– Tasa ne želi da se vraća bivšim ljubavima! Vezu s Teom je pokušala da sakrije od medija jer je znala da će zbog pritiska javnosti imati problema. Tako je i bilo. Sada se Miloš kaje što je prema Anastasiji postupio nezrelo i traži da se pomiri s njom – priča izvor blizak sportisti.

Dodaje da košarkaš moskovskog CSK nije očekivao da će ga Cecina ćerka odbiti.

– Želeo je da zajedno dočekaju Novu godinu u Moskvi. Međutim, dobio je hladan tuš – Anastasija je to odmah odbila. Bila je ljubazna i objasnila mu da će praznike dočekati u krugu porodice i s prijateljima. Poručila mu je i da je za njih dvoje kasno i da nema potrebe da ponovo otvaraju tu temu. Rekla mu je da se pomirila s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, da je okrenula drugi list i nastavila svoj život – kaže upućen izvor.

Kurir
Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter