Izvor:
19.12.2016 u 21:18
0

Najveća BALKANSKA ZVEZDA danas slavi slavu: Ko će ove godine biti CECINI gosti?

Tako će biti i ove godine, goste će i danas ispred njene kuće čekati fotoreporteri, baš kao i 2015, 2014, 2013…

Dok fotografije sa ovogodišnjeg slavlja ne stignu, podsećamo vas na ona prethodna.

Slavlje prošle godine

Kada Ceca slavi, to zna cela Srbija. Ceca je odličan domaćin, ali tu ozbiljnu ulogu polako preuzima Veljko (20) koji iz godine u godinu i pored brojnih gostiju, bude najzapaženiji na slavljeničkim fotografijama.

U Cecinoj kući 19. decembra se okupi porodica, veliki broj prijatelja, a među njima i brojni saradnici, poput Marine Tucaković i Damira Handanovića koji su prošle godine Cecu obradovali cvećem.

Među gostima je bio i Saša Vidić, poznati dizajner, koji je za svoju novu kolekciju upravo za glavne manekenke odabrao upravo Cecu i njenu ćerku Anastasiju (18).

Marijanu Mateus su svi za tren primetili, što zbog dobrog izgleda, što zbog osmeha koji je njen zaštitini znak.

Među zvanicama su svake godine i brojne ličnosti iz političkog života, poput Gorana Vesića koji je na proslavu došao sa suprugom.

2014.

Kada se slavi, slavi se sa najbližima, sa ljudima koji su godinama uz tebe. Svetlana Bubanja Bucka koja sa Cecom dugo, dugo sarađuje, redovan je gost na zabava u domu Ražantović.

Veljko je naravno tu.

2013. godina

Na slavi su pre tri godine bili i mladi glumci, koji su danas u žiži interesovanja, Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić i Viktor Savić.

Kolege su uvek rado viđeni gosti u Cecinom domu, i uvek ih je u velikom broju.

Sa kolegom Acom Lukasom je 2014. snimila duet "Ne zanosim se ja", a njih dvoje osim što uspešno sarađuju, privatno su dobri prijatelji.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter