Izvor:
19.12.2016 u 22:51
0

Nije mogla da mu oprosti: Poznati PEVAČ se RAZVODI zbog poljupca sa koleginicom! (video)

Prošlog meseca kružile su glasine o krahu braka Marka Entonija (48) i manekenke Šenon de Lime (28), nakon što se pevač poljubio u usta sa bivšom suprugom Dženifer Lopez. Mark i Šenon su zvanično potvrdili navode i izjavili da su doneli odluku da se razvedu.

– Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tokom procesa razvoda, a ni jedna strana neće u javnost iznositi detalje – objasnili su Mark i Šenon.

Podsetimo Džennifer Lopez je bivšem suprugu dodjeljivala nagradu, a publika je počela da viče 'poljubac', nakon čega su se bivši supružnici strastveno poljubili i zagrlili.

– Šenonnije više mogla podneti da joj je muž stalno sa Dženifer Lopez. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje dece, a sad su se i poljubili pred svima – rekao je tada prijatelj manekenke.

Dženifer i Mark bili su u braku deset godina, a imaju osmogodišnje blizance Maksa i Emu. Nakon razvoda ostali su bliski, a pevačica je bila u dvogodišnjoj vezi s Kasperom Smartom (29).

Kurir
Foto: Ariva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter