Izvor:
20.12.2016 u 00:03
0

O ovome danas priča cela Srbija: Antologijska emisija „Vikend show-a“ koja je srušila sve TABUE! (video)

Sinoć se na Happy televiziji emitovala vaša omiljena emisija koju pratite na kraju svake sedmice "Vikend show".

Sadržaj ove emisije uzburkao je javnost.

O tome ko su srećnici u Srbiji razgovarala je autorka i voditeljka Jovana Jeremić sa Ljiljanom Blagojević, Predragom Sarapom, Dubravkom Filipovski, Milanom Topalovićem Topalkom, Suzanom Perić, Zlatkom Nikolićem i Jovanom Vinčić iz Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila.

Gosti su komentarisali i sve ono što je obeležilo nedelju iza nas: slučaj Dragutina Todorčevića, međunarodni dan migranata, koliko je neophodna pirotehnika da bi se odlično proveli za Novu godinu, upad na Filozofski fakultet, festival nauke, otvaranje poglavlja 26 i mnogo toga drugog.

Uz mnogo muzike i dobre atmosfere gledaoci su uživali ali su se i javljali uživo u emisiju da prokomentarišu dešavanja i poruče po koju pesmu.

Ukoliko ste sinoć propustili emisiju o kojoj danas svi pričaju pogledajte je na videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter