Izvor:
20.12.2016 u 14:15
0

A mislili ste da je u srećnom braku sa POZNATIM PEVAČEM: Kreatorka najviše pati zbog…

Dizajnerka i supruga folk pevača Harisa Džinovića priznaje da slatko pojede sve što njen suprug spremi u kuhinji.

Melina i Haris Džinović Novu godinu će proslaviti na Zlatiboru, gde pevač i nastupa. Ona će ga bodriti iz publike, što čini za svaku Novu godinu.

– To su uvek radni dani kada smo zajedno. Ipak, nismo mi u muci da nemamo slobodno vreme, to se uvek nađe. Nismo u rudniku 365 dana, nije to tako strašno. Hari radi dva puta nedeljno. Za druženje sa prijateljima i za naša putovanja uvek imamo vremena – kaže Melina otkriva da u slobodno vreme Haris voli da kuva: „Blic“

– Fantastično nam je, ove godine smo se svi popravili! Hari je odustao od klope na vreme, pa je i skinuo kilograme. Ja nisam, pa se i dalje patim! Od januara ću da regulišem sve – priznaje Melina, koja je na jednu gradsku žurku gde smo je sreli došla u haljini do poda.

– Nisam navikla da nosim duge haljine… Jesam uvek našminkana, ali uglavnom nosim haljine do ispod kolena.

Međutim, kada zatvori vrata svog doma…

– U trenerci sam, kao sav normalan svet.

A o željama za 2017. godinu Melina kaže:

– Previše želja sam u 2016. ostvarila. Ovo je bila perfektna godina. Ni trenutak ne bih zaboravila.

Blic
Foto: Instagram/HAMELBYMELINAHARRIS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter