Izvor:
20.12.2016 u 20:49
0

Neverica: ŠEŠELJ snimio duet sa ovim HRVATSKIM PEVAČEM i šokirao BALKAN! (video)

Lider radikala i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj za koji dan putuje u Zagreb, a tamo ga možda čeka i novi angažman koji nema veze s politikom…

Naime, hrvatski pevač Dražen Turina Šajeta je gostujući u emisiji komičara Davora Jurkovića "U zdrav mozak" govorio o mogućem duetu sa Vojislavom Šešeljom. Ovaj dvojac pozvao je telefonom Vojislava Šešelja i predstavio mu ideju.

Hrvatski mediji podsećaju da Turine dugo nije bilo u javnosti kao i da nije imao hit. Zbog toga je Davor Jurkotić smislio da je za povratak na scenu idealan duet s Vojislavom Šešeljem, koji mora reći "meko ć s primorja".

Turina i Šajeta su onda okrenuli Šešeljev broj, a Šešelj je potom rekao da je čuo za Šajetu.

Devedesetih sam bio popularan, kad ste i vi bili popularni", rekao je Šajeta Šešelju, a potom ga pitao hoće li dolaziti u Hrvatsku. "Dolazim za koji dan u Zagreb – rekao je Šešelj. Šajeta ga je pozvao na kafu kako bi snimili pesmu, a Šešelj je pristao.

Index
Video: Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter