Izvor:
21.12.2016 u 17:38
0

Najveći ZAVODNIK estrade se skrasio: Pogledajte ko je DAMA koja mu je osvojima SRCE! (foto)

Milutin Mima Karadžić prisustvovao je sinoć premijeri filma "Santa Maria della Salute" u društvu svoje izabranice koja je uradila nešto što nijednoj pre nje nije pošlo za rukom.

Izgleda da se poznati zavodnik konačno skrasio, i to pored misteriozne plavuše od koje se u poslednje vreme ne odvaja.

Zanimljivo je da se Mima u njenom društvu pojavio i pre tri nedelje, na jednom događaju. Tom prilikom njima kamere nisu smetale da razmenjuju nežnosti pred svima.

Mima ima 61 godinu, i tokom čitave karijere povezivali su ga sa mnogim damama, ali se on nikada nije ženio, i oduvek ga je pratila reputacija da često menja partnerke. Pošto se sa ovom plavokosom lepoticom pojavio na čak dva događaja, reklo bi se da je konačno pronašao onu pravu.

Blic
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter