Izvor:
21.12.2016 u 19:13
0

NOVU GODINU ću započeti SEKSOM: Pevačica otkrila planova za novogodišnju noć i šokirala ceo BALKAN!

Mia Borisavljević javnosti je priznala da uživa u jednoj vezi, ali da i dalje ne želi da otkrije ko je ta osoba. Ali zato je otkrila nešto drugo.

Ovoj pevačici često pripisuju veze sa muškarcima sa javne scene, ali niko zapravo ne zna ko je on. Ali zato je izjavila kako u toj vezi ima nešto što je najbitnije – fenomenalan seks.

– Muškarci se ne plaše da mi priđu, to se svakodnevno dešava, a jedan od razloga je i taj što ne volim da pokazujem dečka. Već devet godina ne pričam o svojim muškarcima, pa mi prišivaju tajkune, starije, oženjene… Ali to sve nije istina. Reč je o normalnom muškarcu koji je poznat, ali ne želim da otkrivam ko je – rekla je pevačica.

– Nikad se ne bih zaljubila u muškarca koji nije dobar u krevetu. Važno mi je da imamo dobar seks, a imamo ga. Bilo bi lepo da uđemo u 2017. vodeći ljubav, ali to neće moći da se desi jer te večeri pevam u Banjaluci. Možemo da se bacimo na seks posle nastupa ili narednog dana – rekla je iskreno Borisavljevićeva.

Kurir
Foto: Instagram/miaborisavljevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter