Izvor:
21.12.2016 u 20:50
0

RAZBESNELA SRBIJU: GOCA TRŽAN ne želi da se odrekne novogodišnjeg HONORARA kako pomogla detetu!

Na centralnom trgu u Subotici u novogodišnjoj noći nastupiće Goca Tržan, a grad je za doček iz budžeta izdvojio 2,9 miliona dinara. Mada su građani Srbije u proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu da se novac za organizovanja javnog dočeka da u humanitarne svrhe (za lečenje male Ive Zvekić, Martina Poše, Aleksandra Šešlije…), Goca Tržan neće se odreći svog honorara od 13.000 evra.

Samo ove godine je trećina mojih koncerata bila u humanitarne svrhe. Novogodišnji koncert organizuje Subotica, u budžete i politiku se ne razumem, a ovo mi izgleda više kao političko, a ne humanitarno pitanje. U dogovoru sa čelnicima grada pokrenućemo akciju da sa svojih telefona, pored čestitki, pošaljemo jednu ili dve poruke na humanitarne brojeve i moj honorar će se sigurno prikupiti – rekla je Tržanova.

Jasmina Stevanović iz Sekretarijata za društvene delatnosti ističe da su upoznati sa inicijativom, ali je ona stigla kasno, kada su dogovori oko organizacije proslave bili uveliko u toku:

Grad je već pomogao Subotičanima, a koncert je dobra prilika da pokažemo solidarnost i u novogodišnjoj noći pošaljemo poruke na humanitarne brojeve i pomognemo svima kojima je to potrebno – rekla je Stevanović.

Svet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter