Izvor:
22.12.2016 u 00:03
0

NJEGA je Sloboda volela pre Vojina, a onda se on VRATIO BIVŠOJ i OŽENIO JE: Evo sa kim je bila poznata glumica! (foto)

O emotivnom životu naših glumaca ne zna se mnogo, ali neke veze koje su imali ipak su bile javne.

Jedna od njih je i ona koju su imali Sloboda Mićalović i Jug Radivojevića, koja je, sudeći po pričama, bila lepa i strasna.

Međutim, nije se završila brakom, već se glumačko-rediteljski par rastao.

Posle raskida, Sloboda se zaljubila u Vojina Ćetkovića, a Jug se vratio ljubavi iz mladosti – glumici Mileni Vasić. Meutim, uvek je imao lepo mišljenje o Slobodi.

Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka – rekao je jednom prilikom.

Jug je isreno kazao i da nikada ne bi dozvolio da ponovo izgubi svoju Milenu.

Milena i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju. Onda se ona udala, a ja sam se oženio, pa je Milena dobila Lanu i Nikolu, a ja sina Vuka.Nakon što smo oboje izašli iz zajednica, opet smo se sastali i krunisali brak sinom Lavom. Rekli smo našoj deci: “Jednom smo izgubili jedno drugo, bilo bi glupo da se opet desi.” Lepo su to prihvatili, pa trajemo kao složna porodica – istakao je Radivojević.

Podsetimo, Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, u braku su od 2008. godine, i imaju dvoje dece – bliznakinje Milu i Veru.

Telegraf
Foto: Twitter/Italysexcellences, YouTube Printscreen/Televizija Sabac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter