Izvor:
16.05.2016 u 03:21
0

DIDI JANKOVIĆ: Mnoge devojke bi joj pozavidele na jednom detalju (FOTO)

Zvezda u usponu, Dijana Janković Didi, može da se pohvali modnim uspehom.

Naime, Didi je održala nedavno reviju u sklopu Fashion Selection pod nazivom “Hollywood High“, koja je prošla vrlo zapaženo. Najveća podrška joj je svakako muž Daniel Rokvić, a tu je i sestra od strica, poznata teniserka Jelena Janković. Dijana je takođe i pop pevačica, a kako se spekuliše, potpisala je ugovor sa najvećim svetskim producentima u Holivudu, jer planira da izda album za američko tržište.

Međutim, kao što nam je već poznato, Didi voli modu i ne čudi nas što poseduje fantastične komade odeće i obuće u svom garderoberu. Nećemo pogrešiti ako kažemo da joj većina pripadnica lepšeg pola može pozavideti na tome. U ovom slučaju, to su sigurno njene čizme.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/PRessSerbiaChat, Instagram/dijanajankovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter