Izvor:
17.05.2016 u 14:44
0

TRUDNA I PRELEPA: Poznata glumica se opušta nakon Kanskog festivala (FOTO)

Nakon što je zasijala i ceo svet oduševila stajlingom na Međunarodnom filmskom festival u Kanu, Blejk Lajvli je odlučila da se opusti na Azurnoj obali.

Ovoga puta, za uživanje, izabrala je pravu prolećnu haljinu, sa zelenim cvetovima koja je otkrivala i njen trudnički stomak, ali to nije ono što je označilo ovu fotografiju kao zanimljivu. Ako malo više obratite pažnju, videćete da se iznad njene glave našla ptica.

Kažu da je sreća ako vam se ptica **** na glavu… Jasno je da će teško da mi se posreći – navela je ona i izazvala oduševljenje na društvenim mrežama.

Blejk je, u svakom slučaju, nastavila da uživa u suncu i prelepom vremenu i pravi selfije sa terase koja ima odličan pogled na more.

Pogledajte fotografije!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/blakelively

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter