Izvor:
17.05.2016 u 22:41
0

POVRATAK U DEVEDESETE: Britni Spirs u društvu bivšeg muža (FOTO)

Putovanje kroz vreme je moguće, jer su Britni Spirs i njen bivši muž Kevin Federling viđeni zajedno.

Naime, bivši par se trudi da što više vremena provodi sa decom, baš kao što to čine normalni roditelji. Prošlo je 12 godina od kada su svetski mediji izveštavali o vezi Britni i Kevina. To je zaista bio buran period, počevši sa njihovim iznenadnim venčanjem, a onda i nesređenog i haotičnog zajedničkog života.

Zato sada kad su uhvaćeni zajedno na fudbalskoj utakmici u kojoj je igrao njihov sin, drago nam je da vidimo da su Britni i Kevin odrasli ljudi. Sazreli su i uspeli da srede svoj odnos kako bi bili što bolji roditelji.

Poznati par ima dva sina, Šona Prestona (10) Džajdena Džejmsa (9). Međutim, Kevin ima dvoje dece iz prethodne veze sa Viktorijom.

Pretpostavljamo da se svi lepo slažu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/henryclark624/yeahlittle1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter