Izvor:
18.05.2016 u 01:49
0

ALKOHOLA POPLAVA: Uhapšen holivudski glumac (FOTO)

Šaja Labaf, zvezda filmskog ostvarenja “Transformersi“ uhapšen je u vidno alkoholisanom stanju.

Naime, holivudski glumac je već poznat po remećenju javnog mira i reda, ali i nasilnog ponašanja. Ovoga puta je uhapšen zbog javnog opijanja ispred bara u Ostinu, u Teksasu. Kako pojedini mediji navode, Šaja je uhapšen kada je pokušao da pređe ulicu na crveno svetlo. Policija ga je zaustavila, ali on nije želeo da stane.

Počeo je da se unosi policajcima u lice i da ih psuje, pa je tada i priveden u okružni zatvor. Pušten je uz kauciju, a sudija će naknadno odlučiti da li ima dovoljno dokaza da se nastavi sa ovim slučajem.

Ovo nije prvi put da Šaja ima ispade u javnosti. Napravio je skandal na brodvejskoj predstavi Kabare. I tada je vikao i na izvođače, ali i na policajce koji su ga privodili. Čak postoje i spekulacije da je Šaja udario i svoju devojku.

Nekome alkohol definitivno ne prija, pa tako ni Šaji Labafu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/MrAndySevilla/CloserOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter