Izvor:
18.05.2016 u 02:14
0

DOBRO JE I NA BEZBEDNOM, ALI… Šinejd O’ Konor PONOVO zabrinula fanove!

Pošto je u ponedeljak javljeno da je svetski poznata pevačica Šinejd O’Konor nestala, da bi je potom policija pronašla i bezbedno vratila kući, suicidalna irska zvezda oglasila se na Fejsbuku i još jednom zabrinula svoje fanove.

O’Konorova je objavila otvoreno pismo upućeno prvom suprugu, producentu Džonu Rejnoldsu, i njihovom sinu Džejku, ali i drugim članovima porodice, na čini je račun uputila najstrašnije reči.

Reci tom našem zlom sinu da osoba koja pati od dva zdravstvena problema, čiji simptomi uključuju suicidne tendencije, nije manipulator ako kaže da će da se ubije, dok se on ponaša kao šovinistički nasilnik poput svog dede – napisala je pevačica i dodala:

Svi ste me napustili jer sam sucidna. Ostavili ste me da umrem. Reci mu da prestane da se ponaša kao da će ga biti briga ako umrem. Bolje je da se nadate da umrem, jer ću sve da vas tužim za ono što ste mi uradili, ako uspem da doživim to.

Ona je optužila Džona Rejnoldsa da je nju, ali i brojne druge žene, pokušao da nagovori na abortus, a tvrdi i da je on direktno odgovoran za njene psihološke i emotivne probleme.

Vi ste oni kojima je potreban psihijatar. Svi vi. Videćemo se na sudu. Tražiću odštetu. Nisam u stanju da radim. Izgubila sam sve prihode. Imam ogromne bolničke troškove, i ogromne traume od vašeg mučenja. Kao što sam rekla, bolje je da se molite da me bog ubije jer za raliku od moje jadne majke, ja neću odustati. Svi idemo na sud i sve će biti poznato javnosti – piše na profilu Šinejd O’Konor.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/RevoltTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter