Izvor:
18.05.2016 u 02:18
0

ONA JE BOMBA: Jelena Karleuša pokazala izazovni deo tela (FOTO)

Diva, mala od skandala, sve su to nadimci koje je Jelena Karleuša definitivno opravdala.

Jeca se zagreva pred nastup u jednom beogradskom klubu i tom prilikom je postavila sliku na društvenu mrežu Instagram. Pošto je Karleuša seksipilna u svakom smislu, ovog puta je rešila da fanove obraduje fotografijom na kojoj se vide njene usne.

Verujemo da muškoj populaciji prosto prijaju za oko Jelenine slike na društvenim mrežama. Pevačica je definitivno majstor šou biznisa i zna na koji način da ostane u centru pažnje.

O njenom stajlingu nećemo ni pričati jer je Karleuša modna ikona ovih prostora. Ona predstavlja inspiraciju mnogim pripadnicama lepšeg pola i neretko je mnoge i imitiraju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter