Izvor:
17.02.2017 u 03:23
0

SKANDAL U RESTORANU: Sofija Rajović porazbijala sve sa stola! (VIDEO)

Voditeljka Sofija Rajović boravila je u Londonu, gde je uživala u lepotama britanske prestonice.

Svoje aktivnosti svakodnevno je objavljivala na društvenim mrežama, a podelila je i kratak video snimak u kom je spojila najzanimljivije trenutke koji su joj se dogodili na početku ove godine.

Sofija se počastila slatkišima, probala je neobične specijalitete, vozila se kroz grad, ali je uradila i nešto što je mnoge šokiralo.

Naime, na snimku koji je objavila jasno se vidi kako Sofija razbija tanjire u jednom restoranu, što je mnoge začudilo i iznenadilo.

Ona je sve vreme imala osmeh na licu, te se verovatno radi o nekom grčkom restoranu, gde se tanjiri tradicionalno razbijaju na kraju večeri.

Izvor: Kurir/Stars
Foto: Twitter/Zena Portal,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter