Izvor:
18.05.2016 u 18:37
0

NOVA EMISIJA “PAZI, PAPARAZZO“: Saznajte kako se POZNATI ponašaju u provodu

U subotu 21. maja od 20 časova premijerno pogledajte našu novu emisiju ''Pazi, paparazzo''.

Ekipa ove emisije, koja počinje da se emituje na našoj televiziji od subote, od sada će pratiti u stopu naše poznate ličnosti. Imaćete prilike da ih vidite u svakodnevnim situacijama, a u prvoj emisiji možete pogledati kako se naše poznate ličnosti ponašaju kada su u provodu.

Saznajte koga je to Željko Joksimović morao da vozi pijanog kući, a naša ekupa je pratila i svaki korak poznatog pevača Enrike Iglesijasa dok je boravio u Beogradu. Ne propustite ove ekskluzivne snimke!

Pogledajte i kako se bivši par Katarina Živković i Bane Janković ponašaju kada se nađu na istoj žurci – ko lumpuje, a ko tuguje?

Naša kamera je ''uhvatila'' i poznate političare na beogradskim koncertima – saznajte sa kim Dragan Đilas uživa na koncertu Nataše Beklavac.

Noćni provod u Beogradu ne može da prođe bez Anastasije Ražnatović, a naše kamere su zabeležilo njeno ponašanje tokom izlaska. Prosudićete sami da li to priliči tako mladoj devojci.

Ukoliko nešto propustite u subotu, ne brinite, emisija ''Pazi, Paparazzo'' se reprizira nedeljom od 17 i 30.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter