Izvor:
18.05.2016 u 20:24
0

CECA za „GLAMUR“: Šale se na račun ANASTASIJE, zato što…

Anastasija Ražnatović napuniće 18 godina 25. maja.

Kako je ćerka jedne od najpoznatijih balkanskih zvezda, tako je i rođendan ove mlade dame u žiži javnosti.

Već se mesecima spekuliše o tome kakvu li će žurku prirediti mama Ceca, kao i šta će sve mezimica dobiti na poklon. Više o tome pročitajte OVDE.

Međutim, Ražnatovićeva je postala i predmet sprdnje na Internetu, pa tako na Fejsbuku postoji stranica za događaj "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo".

Evo šta je za "Glamur" rekla Ceca o šalama koje se zbijaju na račun istog:

– Nažalost, živimo u vremenu društvenih mreža. Postoje deca koja rade mnogo gore stvari pa, eto, nemaju sreće da budu u žiži interesovanja, njihova krivica je samo to što sam im ja majka, da im nisam majka niko ne bi znao da postoje – iskrena je pevačica.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter