Izvor:
20.05.2016 u 14:03
0

ZAPALILA STADION: Jelena Karleuša „pokorila“ Istanbul (VIDEO)

Jelena Karleuša je nastuplila juče pred 60 000 ljudi, na stadionu Bešiktaša.

Naime, diva je prisustvovala proslavi osvojene titule turskog fudbalskog šampiona Bešiktaša. Tom prilikom je nastupila na novom stadionu na samoj obali mora. Karleuša se odazvala pozivu predsednika turskog fudbalskog kluba, u kome igra njen suprug Duško Tošić.

Jelena je bila zadužena za atmosferuna punim tribinama “Vodafon arene”. Kako je Duško počeo karijeru u Turskoj, velika pažnja je usmerena na pevačicu koja je omiljena medijima, ali i navijačima Bešiktaša.

Moramo da priznamo da je Jeca izgledala fantastično. Imala je haljinu sa dosta svetlucavih detalja. Njen celokupni stajling je sjajan i u rangu svetskih zvezda. Verujemo da se Karleuša odlično provela i da je opravdala upućeni poziv.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter