Izvor:
06.03.2017 u 18:44
0

LJUBAV IZ DETNJSTVA: Ovako izgleda prva žena Aca Lukasa! (foto)

Prva ljubav Ace Lukasa ostala je dosledna sebi, pa za sve decenije koliko nosi njegovo prezime nikada o Aci i njihovom braku nije rekla nijednu jedinu reč.

Aca Lukas godinama unazad uživa u braku sa Sonjom Vuksanović sa kojom je u avgustu 2011. godine dobio ćerku Viktoriju.

Međutim, dobro je poznato da Aci to nije prvi, već treći brak, ali ono što nije poznato jeste kako izgleda i čime se bavi Acina prva supruga Svetlana. Njihova priča nije ispričana u javnosti, jer Ceca, kako je zovu, ne voli medijsko eksponiranje i nikada nije svojevoljno davala izjave po medijima. Ipak, imala bi štošta da kaže, jer je njena i Acina ljubav bila jedna od najlepših koje je u to vreme imao beogradski kraj Karaburma.

Naime, Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je krenula njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu – ćerku Miljanu i sina Lazara.

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom “Bio marketu”, vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime – Vuksanović.

Evo kako ona danas izgleda:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter