Izvor:
06.03.2017 u 21:00
0

NOVI SPOT U TURSKOJ: Turski ambasador mi maksimalno pomaže! (foto)

Pop pevačica Ana Kokić, koja marljivo radi i nastupa svakog vikenda, uspela je da iz veliki broj obaveza ekranizuje novu pesmu „Ne kvari mi neraspoloženje”.

Kako kaže, sledeće nedelje će promovisati novi spot, a krajem maja odlazi za Tursku, gde će ekranizovati još jednu, novu pesmu.

– Novi spot će biti veoma zanimljiv jer smo ga uradili sa animacijama, što je sada veoma popularno u svetu. A već za mesec-dva me čeka snimanje novog spota za još jednu pesmu. I ove godine u saradnji sa turskom ambasadom i Kancelarijom za kulturu i turizam sninamo spot u Turskoj, u prelepom gradu Alanji. Radujem se što ćemo uspeti da ekranizujemo prelepu ljubavnu priču, a naši saradnici iz Turske su se potrudili da nam obezbede sve što nam je potrebno za snimanje – kaže Ana.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter