Izvor:
06.03.2017 u 21:12
0

ODUVALA GA: Evo šta je Milica poručila Simonu!

Nakon što je Šime Šiklić Simon, bivši dečko Milice Dabović izneo u javnost tvrdnje da je on žrtva u čitavoj mediskoj halabuci koja se vodi protiv njega, Milica Dabović je samo za naš portal prokomentarisala njegove optužbe.

Naime, Simon je ispričao da je on platio raskošnu rođendansku žurku Dabovićevoj, kao i da će sa nadležnim organima ući u njihov stan, jer je Milica promenila bravu.

Simon je Milicu takođe optužio i za lažne navode da je kako ona tvrdi ubio 200 ljudi. Kada smo pozvali Milicu, mirnim tonom nam je rekla da je okrenula novi list u životu.

Ne obazirem se na prošlost. Na njegove priče nemam komentar jer je sve na sudu. Sve ostavljam u prošlosti i odlazim na put – rekla je Milica.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter