Izvor:
21.05.2016 u 00:02
0

VELIKE LJUBAVI: Pevačica se pohvalila svojim muškarcima (FOTO)

Emina Jahović često objavljuje različite fotografije na društvenim mrežama, kako sa nastupa, iz Turske, tako i iz rodnog Novog Pazara. Pevačica nikada nije krila da uživa sa mužem Mustafom i njihova dva sina Jamanom i Javuzom.

Nekoliko puta je naglasila da je trenutno najviše brinu napadi na Istambul koji su sve češći, ali da pokušava da ostane smirena. Međutim, kad god im obaveze dozvole, ova srećna porodica putuje i gleda da vreme provede što kvalitetnije. Tako je bilo i ovoga puta, gde je Emina pokazala kako sinovi i suprug uživaju. Dok je stariji već kapetan, mlađi ipak uživa u razgledanju.

Pogledajte fotografiju!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter