Izvor:
21.05.2016 u 23:53
0

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Evo kako je izgledao poljubac na crvenom tepihu

Jučerašnji dan na Međunarodnom filmskom festival u Kanu obeležili su bivši partneri Šarliz Teron i Šon Pen. Naime, on su se sreli na promociji filma “The Last Face” u kojem igraju zajedno.

Šarliz je na neočekivan način raskinula sa glumcem tako što je prestala da mu odgovara na pozive i poruke, a nakon pauze od godinu dana, koliko se nisu videli, njihov susret je izgledao, grubo rečeno, prijateljski.

Kako pišu svetski mediji, tokom čitave konferencije, njih dvoje se skoro nisu ni pogledali, a čak su se u većini prilika držali na odstojanju. Dok je njemu društvo pravila čerka, ona je došla sama.

Pogledajte fotografiju gorkog poljupca!

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Y.F.M./AP Entertainment

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter