Izvor:
26.05.2016 u 15:19
0

KAKO PODELITI BOGATSTVO? Razvodi se poznati holivudski par

Holivudski par Džoni Dep i Amber Herd razvode se nakon 15 meseci braka.

Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepremostive razlike", javili su danas američki mediji.

Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ, a preneo AFP.

Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine i nemaju dece. Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu i važili su za savršen holivudski par.

U to vreme Dep je još uvek bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

Dep inače "teži" 400 milina dolara, a poseduje i privatno ostrvo na Bahamima. S obziorm da je Amber zatražila alimentaciju za supružnike, Džoni planira da se u skladu sa zakonom bori na sudu. Par nije imao predbračni ugovor, pa sledi sudski okršaj za Depovo bogastvo.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ drahem2015

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter